Conferència del conseller d’Economìa Rafael Climent en l’era post Covid

       

Conferència del conseller d’Economìa Rafael Climent en l’era post Covid

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, pronunciarà una conferència este dijous 1 d’Octubre a les 19.30 al Hotel Reconquista d’Alcoi, organitzada per Club Rotary Alcoi.

El títol de la conferència será “La nostra economía post Covid 19, una visió positiva”.

En este acte Rotary Club Alcoi vol contar amb la presència del conseller Rafael Climent per indagar quines serien les millors polítiques a portar a terme per a eixir d’una situació econòmica, social y laboral complicada com a conseqüència de la pandèmia.

En definitiva, donar respostes a la societat de la nostra comarca, donar una orientació sobre en quins sector s’hauria de invertir i com afrontar de la millor manera el futur més pròxim.

Esta conferència s’enmarca dins d’un seguit d’activitats que es desenvoluparan al llarg del mes d’Octubre, mes que el Rotary Club Alcoi dedica a l’economía.

Dins d’este activitats, Rotary Club Alcoi es reunirá amb altres organitzacions per continuar treballant a fi de donar solucions positives en el nostre entorn.

Com a conseqüència de les actuales polítiques de prevenció del Covid 19, tots aquells que vullguen assistir hauran d’enviar un correu electrònic a rotaryclubalcoy@rotaryalcoy.org. fins a les 12.00 hores del mateix dijous 1 d’Octubre. L’aforament será limitat.

 

Publicado el 28/9/2020 en Noticias

       

RSS 2.0 (Noticias) RSS 2.0 (Actualidad)

Deja un comentario


( * ) Campos obligatorios